top of page
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg

Marlyse Blue peelings
100% natuurzuivere glycolzuurpeeling en salicylzuurpeeling.
Met deze peelings kun je fantastische resultaten bereiken.

De huid wordt vernieuwd en ziet er weer stralend uit!

De oplossing voor:
    huidveroudering
    acné, onzuivere huid
    oppervlakkige littekentjes
    milia (gerstekorrel)
    schilferende huid
    huidverkleuringen
    futloze, droge, doffe huid
    vale huid (rokershuid)


Wat is een fruitzuurpeeling?
Fruitzuren zijn natuurlijke zuren en omvatten een groep van organische zuurverbindingen bestaande uit glycolzuur, melkzuur, appelzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur.

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert de dode huidcellen versnelt af. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen zoals acné littekentjes, huidverkleuringen en droogtelijntjes verminderd.

In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Een fruitzuur wordt ook wel een chemische peeling genoemd. De term ‘chemisch’ geeft aan dat het een zelfwerkend peeling is. Ondanks het woord ‘chemisch’ zijn de peelings van natuurlijke afkomst.


Beide zuren hebben een exfoliërende werking waardoor dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken, waardoor er versneld een nieuwe gladde huid ontstaat.

De behandeling:
Glycolzuurpeeling
De glycolzuurpeeling is zeer geschikt voor de aanpak van hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneffen huidstructuur, oppervlakkige littekentjes en het verhelderen van de teint.Voor het beste resultaat is een kuur van 6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken het advies.

De werking van de peeling is opbouwend, waardoor er steeds betere resultaten geboekt kunnen worden. Er wordt bij de glycolzuurpeeling gestart met een percentage van 10% en dat wordt verhoogd naar 20% en uiteindelijk naar 50%.
Na een intakegesprek wordt een behandelplan opgemaakt op basis van de mogelijkheden en wensen.
De glycolzuurpeeling kan ook eenmalig in een behandeling worden ingezet, dan met een laag percentage en in plaats van de dieptereiniging.

Salicylzuurpeeling 

De salicylzuurpeeling is zeer geschikt voor het behandelen van de onzuivere huid en acne, en is tevens geschikt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Salicylzuur werkt ontstekingsremmend, puistjes worden kleiner en verdwijnen. Omdat dit zuur in vet oplosbaar is kunnen comedonen (mee-eters) goed worden aangepakt. Het werkt tot diep in de poriën en lost veel van het talg op.

Voor het beste resultaat is een kuur van 6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken het advies.

De werking van de peeling is opbouwend, waardoor er steeds betere resultaten geboekt kunnen worden.

Voor een intensiever resultaat wordt geadviseerd een serie behandelingen te ondergaan. Bij acne zijn meestal meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Een eenmalige behandeling met salicylzuur kan ook gebruikt worden voor het verweken van lastig te verwijderen comedonen.

Belangrijk!

De peelings worden niet gegeven in de maanden mei tot en met september. Dit omdat de zonkracht in die maanden te sterk is.

Voor een eenmalige behandeling kan rekening worden gehouden met de zonkracht.

Zien is geloven!
Al na één behandeling is er verschil te zien en te voelen.

De behandeling met de glycolzuur- of salicylzuurpeeling bestaat uit:
    Oppervlaktereiniging
    Peeling
    Ampul
    Kalmerend masker
    Crème

Tarieven peelingen:
Eenmalige behandeling € 45,00
Kuur van 6 behandelingen € 250,00*

* inclusief een mini dag- en nachtverzorging voor thuis.

Een behandeling duurt ca. 30-45 minuten.

AHAGlycoPeel50.png
BHASalipeel3.png
vinkje.jpg
marlyse-blue-e1590350432678.png
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
vinkje.jpg
bottom of page